Assortiment

Brood en broodjes

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor gewoon wit- en bruinbrood. Verder bakken wij dubbeldonker (met zonnepitten of pompoenpitten), vikorn en Utrechts volkoren. Ook ons uitgebreide assortiment pistoletjes, kampioentjes, bolletjes, ciabatta's en croissantjes mag er wezen. En we hebben nog veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen. En wist u dat we in goede samenwerking met Korenmolen de Windotter het Hollands Grof maken?

Gebak en taarten

Onze vruchten-, slagroom- en mokkataarten zijn beroemd in IJsselstein en omstreken. Daarnaast produceren wij vers schuimgebak en verse aardbeisloffen, punten van kwark, sinaasappelbavarois en Schwartzwalder Kirsch, heerlijke hazelino's en maresquin- en cointreaugebak. Als u er eenmaal aan begint, kunt u niet meer zonder.

Koeken

Dat wij overheerlijke apenluiders maken, is al lang geen publiek geheim meer in IJsselstein. Maar wist u dat wij ook gevulde koeken, notenkoeken, appeldriehoeken, appelschansen, appelrondjes en rumrondjes in ons assortiment hebben? Alles op ambachtelijke wijze gemaakt! Onze klanten lopen ermee weg.

Ervaar de smaak van de echte bakker

Moorkoppen met heerlijke chocolade
Frans stokbrood - altijd lekker
Krentenwegge
Gebak met knapperige hazelnoot
Ons filiaal aan de Benschopperstraat
Keniabrood
Vers aardbeiengebak
Marsepeingebak - heerlijk bij de thee!
De winkel aan de Biezen 17 in IJsselstein
Hollands Grof
Eikeltjes, als bokkepootjes, maar dan anders...
Donuts, een zalige zoetigheid
Warme sauzijzen - in al onze winkels verkrijgbaar
Brood in alle soorten - elke dag vers
Volop keuze in verse bolletjes