Updates rond corona

Weer standaard openingstijden

Geplaatst op maandag 18 mei

Onze winkels hanteren vanaf deze week weer de standaard openingstijden!

Verruiming van de openingstijden!

Geplaatst op vrijdag 10 april

Goed nieuws over onze openingstijden! Vanaf deze week hanteren we op vrijdag en zaterdag weer de standaard openingstijden. Op vrijdag zijn we dus weer open tot 17.30 uur, op zaterdag tot 16.00 uur. In ieder geval tot en met 3 mei zijn onze winkels van maandag tot en met donderdag vanaf 15.00 uur gesloten. Achter de schermen werken we er hard aan om ook op deze dagen weer langer open te gaan.

Maatregelen om 1,5 meter afstand te waarborgen

Geplaatst op dinsdag 24 maart

Met de nieuwe maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaat ook voor Bakkerij Aelbers een nieuwe fase in. Om er zeker van te zijn dat er voldoende afstand wordt bewaard, zullen wij per winkel aangeven hoeveel mensen er tegelijk naar binnen mogen. Daarbij ook een oproep: kom zoveel mogelijk alleen om vertraging te voorkomen en volg de aanwijzingen van ons personeel. We begrijpen dat het lastig is, maar als iedereen doet wat nodig is, kunnen we het virus onder controle krijgen. Stay safe!

Tijdelijke aanpassing van de openingstijden

Geplaatst op maandag 23 maart

Het is even niet anders. Om te voorkomen dat ons personeel te weinig toekomt aan de broodnodige rust, hebben we besloten om met ingang van vandaag onze openingstijden aan te passen. Tot nadere aankondiging zijn al onze winkels dagelijks tot 15.00 uur geopend. Wij vertrouwen daarin op uw begrip. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om zo snel mogelijk om zo snel mogelijk weer onze reguliere openingstijden te hanteren.

Vacatures

Geplaatst op vrijdag 20 maart

Het zijn drukke tijden bij Bakkerij Aelbers! We zijn dan ook dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Zit je op dit moment thuis, bijvoorbeeld omdat je als horecamedewerker even geen werk hebt? Je kunt bij ons snel aan de slag! Kijk snel voor de lopende vacatures!

UPDATE 10 april: alle vacatures zijn vervuld.

Extra maatregelen - hamsteren niet nodig

Geplaatst op zaterdag 14 maart

Ook aan Bakkerij Aelbers gaan de gevolgen van de uitbraak van het corona-virus niet voorbij. Uiteraard nemen wij ook extra hygiënemaatregelen in acht om de kans op verdere verspreiding te voorkomen. Zo kunt u even niet meer proeven in de winkels en vragen we de klanten om zoveel mogelijk met pin te betalen. Ook achter de schermen zijn onze voorschriften opgeschroefd. Als u vragen heeft: spreek gerust een van onze medewerkers aan.

Ergens begrijpen we wel dat mensen kiezen voor zekerheid en extra brood inkopen. Maar, nodig is dat niet: er is ruim voldoende voorraad van bakkersproducten. Als u er zeker van wilt zijn dat u later op de dag nog brood kunt krijgen: bel even met de winkel, we leggen het graag voor u apart. Natuurlijk kunt u ook vooraf brood bestellen voor een bepaalde dag. Stay safe!

 

Ervaar de smaak van de echte bakker

Frans stokbrood - altijd lekker
Donuts, een zalige zoetigheid
Brood in alle soorten - elke dag vers
Keniabrood
Krentenwegge
Vers aardbeiengebak
Moorkoppen met heerlijke chocolade
Volop keuze in verse bolletjes
De winkel aan de Biezen 17 in IJsselstein
Warme sauzijzen - in al onze winkels verkrijgbaar
Marsepeingebak - heerlijk bij de thee!
Gebak met knapperige hazelnoot
Hollands Grof
Ons filiaal aan de Benschopperstraat
Eikeltjes, als bokkepootjes, maar dan anders...
SELECT `shop_times`.* FROM `shop_times` WHERE `type`='1' AND `start`<='2022-05-23 07:30:10' AND `finish`>='2022-05-23 07:30:10' ORDER BY FIND_IN_SET(`type`, '9,1,2,3,4,5,6,7,0')

Onze aanbiedingen

Vandaag in onze winkels

Er zijn geen aanbiedingen.