Disclaimer en Colofon

Bakkerij Aelbers besteedt veel aandacht en zorg aan de website. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke het gevolg is van het gebruik van deze website. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Op de vormgeving, het gebruikte tekst- en beeldmateriaal op deze website rust copyright. Dupliceren, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Bakkerij Aelbers is niet geoorloofd.

Over deze website

De website van Bakkerij Aelbers maakt gebruik van technieken die ervoor zorgen dat de website toegankelijk is voor alle webbrowsers die HTML ondersteunen.

Problemen met de website?

Als u problemen ondervindt met het uiterlijk van de website, dan is de kans groot dat uw browser CSS niet of onvoldoende ondersteunt. CSS is een internet-technologie die het visuele gedeelte van een website gescheiden houdt van de technische structuur. Dit heeft tot doel de toegankelijkheid te vergroten en het onderhoud te vergemakkelijken. Op deze website wordt veelvuldig gebruik gemaakt van CSS.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website wordt verondersteld dat u over een recente browser beschikt. Onderstaand treft u een lijst van gratis browsers die de meest recente technologie ondersteunen.

Andere problemen of opmerkingen

In het geval u andere problemen ondervindt met deze website of een opmerkingen wilt achterlaten, kunt u een bericht zenden aan Bakkerij Aelbers.

ontwerp en realisatie

De website van Bakkerij Aelbers is gerealiseerd door Cubique Webcreations uit Den Haag. De teksten zijn geschreven voor Tekst & Verhaal. De achtergrondafbeelding is een bewerking van een afbeelding van Subtle Patterns.

Ervaar de smaak van de echte bakker

Keniabrood
Hollands Grof
Frans stokbrood - altijd lekker
Donuts, een zalige zoetigheid
Marsepeingebak - heerlijk bij de thee!
Vers aardbeiengebak
Gebak met knapperige hazelnoot
Warme sauzijzen - in al onze winkels verkrijgbaar
Eikeltjes, als bokkepootjes, maar dan anders...
De winkel aan de Biezen 17 in IJsselstein
Ons filiaal aan de Benschopperstraat
Brood in alle soorten - elke dag vers
Moorkoppen met heerlijke chocolade
Volop keuze in verse bolletjes
Krentenwegge